Jelenlegi hely

A Programról. A projekt bemutatása

Információk a projektről:

 

Kedvezményezett: Kálmánfi Béla Művelődési Ház és Könyvtár
Projekt címe: „Mai kihívások – tradicionális megoldások” - kreatív kompetenciák közösségi fejlesztése Piliscséven és térségében
Projekt szakmai vezetője: Csapucha Katalin
Támogatás összege: 20. 250.00 Ft
Támogatás mértéke: 100 %-ban támogatott
Projekt kezdete: 2012.10.01.
Projekt vége: 2014.09.30.

A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

„Mai kihívások – tradicionális megoldások” - kreatív kompetenciák közösségi fejlesztése Piliscséven és térségében című projektünk keretében 3 iskolával kötöttünk együttműködési megállapodást, a helyi iskolával és szűkebb térségünk a közvetlenül szomszédos Leányvár és Kesztölc iskoláival. Partnereink:

  • a PÁIÓBK Piliscsévi Általános Iskola,
  • a PÁIÓBK Kincses József Általános Iskola és a
  • leányvári PÁIÓBK Általános Iskola Grundschule.

A három település iskolásai számára négy féléven át - a 2012-2013-as és a 2013-2014-es tanévben- különböző szakköröket és témanapokat szervez a művelődési ház, ÉPÍTÉSZET, KÉZMŰVESSÉG, KÉPZŐMŰVÉSZET és NÉPTÁNC tématerületen belül.

A projekt célja egy olyan közművelődési - közoktatási fejlesztés, amely a kreatív - művészeti kompetenciaterületekre fókuszál. A szolgáltatás kiterjed a kapcsolódó elméleti ismeretek és elérhető gyakorlati tevékenységek körének bővítésére az együttműködésben lévő általános és középiskolás korosztály számára.

Az iskolai programokat kiegészítve szándékozunk biztosítani azokat a feltételeket, amelyek nélkülözhetetlenek a résztvevők fejlődéséhez, innovációs kompetenciájuk, képességeik kibontakoztatásához, egyéni és közösségi boldogulásukhoz. Elérendő cél a közoktatásban résztvevő gyerekek és tanulók tanórai és tanórán kívüli, valamint szabadidős, nem formális és informális nevelésének és oktatásának támogatása, a nevelési-oktatási és kulturális
intézményekkel való hosszú távú együttműködés révén.

Supervisor by ES-World
Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer